menu
undermenu

Udstyr for nybegyndereNår man starter på en ny sportsgren er kan det være svært at finde det rette udstyr. Ofte tænker folk at det dyreste må være det bedste. Indenfor vandsport er dette ikke altid tilfældet og Dansk Vandsport har derfor lavet denne lille nybegynder-guide:
Tubes:
Det er altid godt at starte med en tube til 1 person. På denne måde får man også testet båden for at se hvor let den har ved at trække den. Såfremt båden har 70 hk eller derover kan man dog roligt gå over i 2-personers udgaverne.
Dansk Vandsport anbefaler følgende tubes til begyndere:

Storm: Helt flad 2-personers tube som selv små både kan trække (40 hk og op)
HO Trek Tube: Denne tube kan trækkes af alle speedbåde. Den er i god kvalitet og stadigvæk billig.

Wakeboard
Scorpio Wake Package: Denne pakke indeholder alt hvad du har brug for for at komme i gang: Wakeboard, bindinger og reb. Samtidig er det en af de billigste wakeboard i vores sortiment.

Vandski
Allegre Ski Package: Denne pakke indeholder alt hvad du har brug for at komme på vandski: Inkluderet i pakken er reb, Combo vandski og en svømmevest.
Allegre Combo Ski: Såfremt du allerede har vandski-line og vest kan du nøjes med disse ski som er de samme som i ovenstående pakke.

Liner og Håndtag
Tournament II: Denne line er en god begynder-line. Grebet er godt og der er beskyttelse af fingrene i siderne så rebet ikke ramme dem.

Tow rope for Towables: Denne line er en standard line til tubes. Den holder godt og kan bruges til 1 og 2-personers tubes.
Magnum Bridle: Denne lille ting bruges til at spænde mellem båden og linen. Alt hvad du behøver er derfor en krog på hver side af motoren hvilket findes på langt de fleste både.

Veste
Outburst Vest Yellow: Udemærket begyndervest til vandsport. Den kan fås i 2 størrelser og er CE-godkendt. Den gule farve gør det også nemt at se personen i vandet.

Ved at tilmelde dig Dansk Vandsports nyhedsbrev får du besked når der kommer nye guides og når eksisterende guides er blevet opdateret eller udvidet. Du kan tilmelde dig her "Tilmeld Nyhedsbrev"

Copyright © 2006 by Dansk Vandsport - All Rights Reserved.
Webdesign: eventa.dk