menu
undermenu

Hånd-signaler


Håndsignaler er en vigtig kommunikationsform i forbindelse med vandsport. På grund af støj fra motoren kan det nemlig være svært at råbe instruktioner og kommandoer. Hvis det ikke er muligt at kommunikere kan det være temmeligt ubehageligt for personen på vandski, wakeboard eller i en tube.

Dette kan dog let undgåes ved at bruge et par minutter på at blive enige om bruge håndsignaler inden første mand hopper i vandet. Alle der deltager, uanset om de skal i vandet eller ikke bør lære signalerne..

Verbal kommunikation kan bruges når personen stadigvæk flyder i vandet, inden båden accelerer. Når rebet er stramt og håndtaget er i hænderne på personen i vandet, bør personerne i båden afvente signal om at han er klar til at blive trukket op af vandet. Personerne i båden kan feks. råbe "KLAR ?"  Personen i vandet kan så råbe "JA" eller "NEJ"

 Hurtigere

 Langsomere

 Fart O.K.

 Drej til højre

 VenstreStopVed at tilmelde dig Dansk Vandsports nyhedsbrev får du besked når der kommer nye guides og når eksisterende guides er blevet opdateret eller udvidet. Du kan tilmelde dig her "Tilmeld Nyhedsbrev"

Copyright © 2006 by Dansk Vandsport - All Rights Reserved.
Webdesign: eventa.dk