menu
undermenu

Neil Pryde


Våddragte:
Våddragtene fra Neil Pryde er opdelt i 5 serier. Fælles for dem alle er at de er faconsyede, og de områder som er udsat for belastning er designet således at de kan tåle belastningen. Derfor vil en Neil Pryde våddragt typisk også have flere samlinger end mange andre typer våddragte. Neil Pryde våddragterne har alle V-hals for at skåne brugerne for at våddragten trykker foran på halsen.

5000 Serien Den ultimative våddragt, designet til den professionelle og krævende bruger. Våddragten er lavet af Apex Flex som er Neil Prydes mest avancerede stretch materiale. Det er ekstremt fleksibelt og vejer ikke ret meget. Materialet som dragten er lavet af er også behandlet med Neil Prydes Aquablock, som gør at vandet perler af på dragten i stedet for at hænge i dragten. Ved alle samlinger er der brugt Neil Pryde’s Sealed Seam System, som kort sagt betyder at samlingerne er limet 3 gange, herefter syet vandret mellem materialerne og til sidst er samlingen forseglet så den er vandtæt. Dette betyder at vandgennemstrømningen er minimal. Dette gør at 5000 serien er velegnet i nordeuropa, selv om foråret og efteråret. 5000 serien har også Neil Prydes E3 Entry System. Dette betyder at der bag lynlåsen sidder et stykke neopren som sørger for minimal vandgennemstrømning gennem lynlåsen. Ved halsen findes der ligeledes et stykke neopren som gør dette område tættere.

Hvis du bruger din våddragt meget, skal du vælge en dragt i denne serie.

 

4000 & NPX Serien: Denne serie af våddragte er den lidt billigere men stadig topklasse våddragt. Specielt velegnet til vandski, wakeboard, og den slags vandaktiviteter. Dragten er lavet af en kombination af Apex Flex og Apex Mesh. Apex Flex er brugt i overkroppen af dragten og Apex Mesh på resten af dragten. Ved samlingerne er der limet 3 gange og syet vandret. Dragten er justerbar ved lukningerne i armene og ved anklerne. Dette gør at dragten er velegnet til vandsportsaktiviteter hvor dragten ikke er på hele dagen.

 

3000 Serien Denne serie af våddragte er lavet af Aquablock behandlet Power Flex materiale. Aquablock afviser vandet på overfladen og Powerflex gør dragten fleksibel og dermed mere behagelig at have på. Ved samlingerne er der limet 3 gange og syet vandret.

 

2000 Serien Denne serie er Neil Prydes prisbillige våddragte lavet til de mennesker som kun bruger våddragten et par gange om året, men som stadig vil have en kvalitetsdragt med god pasform. Dragten lavet af Aquablock behandlet Dura Flex materiale.Ved samlingerne er der syet vandret. Dragten er til sommerbrug.

Sko
Neil Pryde har samme serier af sko, som ved våddragte. Da prisforskellen er forholdsvis begrænset har Dansk Vandsport valgt kun at føre 1 model med langt skaft.

HC Split
Denne støvle i 5000 serien har langt skaft med 2 velcro stropper. Den ene strop sidder ved anklen og den anden går fra hælen og rundt om oversiden af foden. Samtidig er der en adskillelse mellem storetåen og resten af tæerne. Dette gør at foden sidder mere fast i støvlen ved vandsportsaktiviteter. Støvlen er naturligvis også skridsikker. Støvlen fåes i størrelse 36-48. Klik på produktenavnet for at gå til produktet i shoppen.

Hætter


Handsker
Neil Pryde har samme serier af handsker, som ved våddragte. Da prisforskellen er forholdsvis begrænset har Dansk Vandsport valgt kun at føre topmodellen.  


Veste

 

Ved at tilmelde dig Dansk Vandsports nyhedsbrev får du besked når der kommer nye guides og når eksisterende guides er blevet opdateret eller udvidet.
Du kan tilmelde dig her "Tilmeld Nyhedsbrev"

Copyright © 2006 by Dansk Vandsport - All Rights Reserved.

Webdesign: eventa.dk