menu
undermenu

Helly Hansen


Dansk Vandsport forhandler Helly Hansen produkter. Helly Hansen laver utrolig mange gode produkter, men vi har naturligvis fokus på deres vandsportsprodukter. Hos Dansk Vandsport var vi dog en smule overraskede da vi så deres produktkatalog netop fordi vi ikke vidste at de havde et så bredt udvalg. Vi har derfor lavet en lille produktoversigt samt en forklaring på nogle af de tekniske begreber som Helly Hansen bruger.

For at finde det rette størrelse kan du klikke her: Størrelsesguide

1. Helly Hansen Vandsport

Vandsportsprodukterne fra Helly Hansen omfatter mange produkter. Produkterne henvender sig til vandsportsinteresserede på alle niveauer. 

Våddragte / Tørdragte
Helly Hansen producerer både tørdragte og våddragte. Våddragten fås som shorty eller "Full Suit" hvor ærmerne kan tages af. Dette er utrolig praktisk om sommeren da en våddragt eller kan blive alt for varm at have på i længere tid. Helly Hansen laver også "Rash Guards". Rash Guard er en trøje som er lavet i et materiale hvor vandet ikke kan hænge fast, og som derfor tørrer hurtigt. Den er god at have på indenunder våddragten for at få lidt ekstra varme. En Rash Guard er også velegnet om sommeren for at undgå at blive solskoldet når man tilbringer meget tid på og i vandet. Klik her for at gå til HH Våddragte

Redningsveste/ Flydeveste
Helly Hansen er kendt for sine redningsveste af fantastisk kvalitet. Udover redningsvestene laver de også svømmeveste til vandsport. Svømmevestene fås i 5 forskellige udgaver til forskellige behov. Klik her for at gå til HH Redningsveste

Jakker
Jakkerne fåes i forskellige udgaver til forskellige formål: Vandtætte, vindtætte, fleece osv. Helly Hansen laver også sejlsportsjakker til professionele som sejler under ekstreme forhold.  Hovedparten af produkterne er opdelt i herre, dame og junior-modeller.

Bukser
Bukserne som indgår i vandsportssortimentet er naturligvis vandtætte. Disse kan fås som High Fit eller normal længde. High Fit bukserne går op til midt på brystet.

Twin Sail
Twin Sail er en produktserie som indeholder forskellige typer jakker, bukser, polo-shirts, shorts, sweaters, strikketrøjer, tasker og hatte.

Tilbehør
Tilbehørsdelen indeholder handsker til sejlsport, 9 forskellige typer tasker, etui til solbriller, vandtætte opbevaringsprodukter til mobiltelefonen, GPS'en og Palm Piloten.


2. Helly Hansen Regntøj
Regntøjet fra Helly Hansen er kendt for sin gode kvalitet. Det kan købes som et sæt eller jakke og bukser hver for sig. Hos Dansk Vandsport sælger vi det kun som sæt.

Klik her for at gå til shoppen: HH Regntøj


3. HH Sportstøj
4. HH Undertøj
5. HH Børnetøj
6. HH Fodtøj


Tekniske begreber:
Der bruges forskellige tekniske begreber om Helly Hansen produkter. Vi har samlet dem her:

Lifa
Lifa er det materiale, der er brugt som basislag i Helly Hansen produkter. Det er den førende teknologi til at transportere sved væk fra kroppen. Lifa fungerer som et ekstra hudlag der holder dig tør og bevarer kropstempraturen stabil.

Lifa Versa
Er det mest uovertrufne Active Single Layer til meget krævende sportsgrene. Versa har en 2-komponent strikning der giver hurtigere svedtransport i et lag.

Lifa Coolgrid
Coolgrid TM-teknologien anvender Lifa Versa fantastiske fugttransport i en netstruktur der giver optimal luftgennemstrømning mellem din hud og materialet.

Interface
Soft Shell Teknologi:
Dette vind- og vandtætte materiale med en utrolig åndbar teknologi er blødt vævet stretch til alle former for meget krævende aktiviteter. Det er en dynamisk stretch md en tynd skal med mulighed for en lagdelt struktur, hvilket giver større komfort.

Helly Tech
Helly Tech sætter standarden for vandtæt, åndbar udendørsbeklædning, der er velegnet til brug året rundt under de fleste vejrforhold.

Helly Tech XP
Den kraftige udgave af Helly Tech til kolde og våde vejrforhold. Helly Tech XP giver dobbelt så stor vandtæthed, og 25% større åndbarhed end Helly Tech til brug året rundt.

eVENT
eVENT Fabric

Aqua Shell
Erstatter ikke-åndbar neopren og har større komfort og flere isolerende egenskaber pr. gramvægt. Aqua Shell kombinerer termisk varme, firevejs åmdbar strech, og en vindtæt membran. Materialets overflade er vandafvisende hvilket gør det perfekt til vandsport.

W2
Teknologien giver mulighed for at aflede vandet gennem sko der har været under vand. Vandafledende perforeringer i over-, mellem-, og ydersålen afleder vandet. W2-teknologien giver også den største åndbarhed på varme dage.

Storm Grip
Med Storm Grip TM står du fast på fødderne. Uovertruffen skridsikkerhed til våde og glatte forhold. Det er fremstillet af førsteklasses gummi og er ideelt til lands og til vands.

Ved at tilmelde dig Dansk Vandsports nyhedsbrev får du besked når der kommer nye guides og når eksisterende guides er blevet opdateret eller udvidet. Du kan tilmelde dig her "Tilmeld Nyhedsbrev"

Copyright © 2006 by Dansk Vandsport - All Rights Reserved.

Webdesign: eventa.dk