menu
undermenu

ProdukttestsFor at kunne yde vore kunder en bedre service har vi valgt at teste de produkter vi selv sælger. Da vi pt. har over 600 produkter kan vi naturligvis ikke teste alle produkter. Vi vil derfor starte med de mere almindelige ting som hovedparten af folk vil kunne bruge. De beskrevne tests har vi selv lavet, og vurderingen af produkterne er baseret på vores egne holdningern og erfaringer. Vores leverandører har ingen indvirkning på vurderingen. Ved at trykke på produktets navn kommer du ind på produktet.

Oppustligt / Tubes

Scream (#10006)
Scream er en billig 1-personers tube. Tuben er af god kvalitet og dette sammenholdt med prisen gør at den er et rigtigt godt køb. Også velegnet til de helt små speedbåde og vandscootere.

12V air pump (#10227)
Denne lille pumpe er et fantastisk tilbehør til din tube. Pumpen kan blæse en 2 personers tube op på bare 5 min. Den er lille og handy hvilket gør at man altid kan have den liggende i bilen eller båden. Der kræves et cigarstik i båden eller bilen for at tilslutte den.

Storm (#11009)
Storm er en flad 2-personers tube. Den er fantastisk sjov og vi kan varmt anbefale den til alle som har en motor fra 50 hk og op. Tuben kan benyttes af 1 eller 2 personer. 

Quick Release (#10562)
Denne lille ting gør det meget nemmere at koble en Jobe tube sammen med linen til båden. Ved at trække i en lille snor frigøres rebet fra tuben.

Sumo (#10567)
Sumo tuben er det nyeste påfund indenfor tubes. Den tages på som en frakke der er pustet op med luft. Istedet for en fast line mellem båd og tube, holder personen i sumo'en fast i en vandskiline. Tuben er utrolig sjov, men kan ikke anbefales når der er høje bølger.

Liner & Håndtag

Cable Bridle (#10451)
Til speedbåde uden vandskitræk eller tårn. Fungerer fint til 2 og 3 personers tubes eller vandski. Lavet af stålwire og betrukket med hvid plastic. Flyderen sikrer at den ikke går i skruen. 

Bungee Rope (#10217)
Rigtigt godt reb til tubes. Elastikken skåner båden for de ryk som den ellers ville få, og giver samtidig en vildere tur for personen i ringen. Pga. af tykkelsen af rebet bliver den heller ikke så meget filtret sammen som et alm reb. Vi har testet med en 2-personers tube. Rebet er 12,5 m.

Tournament II (#10431) 
God line til vandski, wakeboard og kneeboard. Håndtaget beskytter fingrene mod linen til forskel fra de billigere reb.

Tow Rope for towables (#10218)
Alm. line til at trække bananer og tubes med. Er beregnet til max. 2 personers udstyr. Rebet er 15 meter og flyder i vandet. Linen er billig og vi anbefaler derfor at man altid har en ekstra liggende i båden.

Veste

Outburst Vest Yellow (#10227)
Fin CE-godkendt svømmevest. Vi bruger selv disse veste ved vores arrangementer. Den gule farve gør det let at se personer i vandet.

Combat Jacket, CE-Approved Men, Black (#10469)
Fantastisk svømmevest til den kræsne vandsportsfreak. Vesten sidder nærmest som en jakke, og er rigtig behagelig at have på. Vesten har skumpaneler foran som beskytter mod stød når du ryger i vandet. Med denne vest er det slut med at være træt af en vest som ikke sidder ordentligt til. Prismæssigt ligger vesten i den dyre ende men du vil ikke blive skuffet.

Combat Jacket, Ladies, Black (#10263)
Rigtig god vest ligesom ovenstående, men denne model er ikke CE-godkendt. Vi anbefaler derfor at du køber den CE-godkendte udgave som kun er 54 kr dyrere.

Combat Jacket, CE-Approved Ladies, Black (#10470)
Fantastisk svømmevest til den kræsne vandsportsfreak. Vesten sidder nærmest som en jakke, og er rigtig behagelig at have på. Vesten har skumpaneler foran som beskytter mod stød når du ryger i vandet. Med denne vest er det slut med at være træt af en vest som ikke sidder ordentligt til. Prismæssigt ligger vesten i den dyre ende men du vil ikke blive skuffet. Designet til kvinder.

Universal Vest Red (#10279)
Denne vest er den absolutte billigste svømmevest man kan få. Vesten er velegnet til at have som ekstra vest i båden, da det er en universal størrelse. Vi anbefaler ikke at man køber denne vest hvis man ofte er på vandet selvom vesten er CE-godkendt.


Våddragter

Intense Full Suit (#10222)
En virkelig god våddragt til vandsport om sommeren. Dragten har en god pasform og er af en god kvalitet. Dragten er nem at komme i og af. Lynlåsen sidder i ryggen. Er du i meget i vandet er dette den helt rigtige våddragt. Våddragten ligger i den dyre ende af skalaen.

Full Suit Extra Blue (#10225)
Denne våddragt er en god våddragt til rimelige penge. Lynlåsen sidder i ryggen.

Tasker

Aquapac Mobile (#10746)
Smart lille vandtæt hylster til mobiltelefonen. Produktet er lavet af Helly Hansen og passer derfor specielt til nogle af deres jakker, men kan sagtens bruges uden. Med denne lille ting kan du nu tage telefonen med ud i båden uden at være bekymret for ridser og vand. Passer til telefoner i Nokia 6620-størrelsen.

Helly Hansen Sportstaske (#10745)
Lækker sportstaske i rigtig god kvalitet. Sportstasken kan rumme rigtigt meget og den er utrolig flot. Prismæssigt ligger den i den dyre ende.

Lærebøger

Yamaha 2 takts 1997-03. Engelsk rep. manual (#10762)
Reparationsmanual som dækker alle 2 -250 hp 1-4 Cylinder, V4 and V6, 2 takts Modeller, incl.Jet Drev. Ved hver opgave er der anført sværhedsgrad (1 - 4) samt hvad der skal bruges af værktøj. Bogen dækker også vedligeholdelsesopgaver såsom vinterklargøring og dagligt vedligehold. Bogen henvender sig til alle med interesse for deres motor. Bogen er desuden en fremragende gave til manden som har alt. 
Bogen er produceret i USA og der må derfor påregnes en leveringstid på 14 dage.

Yamaha/Mercury/Mariner 4 takt 1995-04. Engelsk Rep. manual (#10763)
Reparationsmanual som dækker alle Yamaha/Mercury & Mariner 2.5 - 225 hp 1-4 Cylinder, V4 and V6 4-takts modeller, incl.Jet Drev. Ved hver opgave er der anført sværhedsgrad (1 - 4) samt hvad der skal bruges af værktøj. Bogen dækker også vedligeholdelsesopgaver såsom vinterklargøring og dagligt vedligehold. Bogen henvender sig til alle med interesse for deres motor. Bogen er desuden en fremragende gave til manden som har alt. 
Bogen er produceret i USA og der må derfor påregnes en leveringstid på 14 dage.

Kontakt os hvis du mangler en manual til en bådmotor som ikke dækkes af ovenstående, så vil vi undersøge om vi kan skaffe den.
                                                              
 Hvis en vare udgår fra vores sortiment vil den tilhørende test blive slettet.

Copyright © 2006 by Dansk Vandsport - All Rights Reserved.

Webdesign: eventa.dk